Hallo, mijn naam is Desirée Engelen. Ik ben geboren in 1995 in Weert.
In 2013 heb ik mijn diploma Print Media gehaald en aansluitend ben ik in 2016 voor mijn diploma Allround Digital Publisher geslaagd.

Beide opleidingen heb ik gehaald op het Sint Lucas in Eindhoven.
Nadat ik mijn opleidingen behaald had, ben ik een avond cursus fotografie gaan volgen. In totaal heb ik zes modules met certificaat afgerond. Hierdoor heb ik mijn camera beter leren kennen, zodat ik meer uit mijn foto’s kan halen, ik combinatie met de bewerkingssoftware.

In 2017 ging ik voor een nieuwe uitdaging; ik startte mijn eigen bedrijf, genaamd Studio Engelen. Hierbinnen ben ik werkzaam als Grafisch Ontwerper en Fotografe.
Ik heb een ruime kennis van InDesign, Illustrator, Lightroom en Photoshop en kan daarmee de klant op zijn wenken bedienen. Van logo’s tot complete huisstijlen, flyers, posters, banners en noem het maar op.

Naast het eigen bedrijf ben ik ook full-time werkzaam als DTP-er bij De Stickerkoning in Veldhoven.

Ik nodig u uit om mijn werk te bekijken. Voor informatie kunt u mij bereiken via de verschillende kanalen.